Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изключително опасна ситуация за Хари и Меган-За малко да изгубят живота си Изключително опасна ситуация за Хари и Меган-За малко да изгубят живота си
Facebook Twitter Google+Самолетът на Хари и Меган Маркъл е ударен от мълния, докато се е придвижвал от Лондон за Амстердам, пише в. „Дейли Мейл“.... Изключително опасна ситуация за Хари и Меган-За малко да изгубят живота си

Самолетът на Хари и Меган Маркъл е ударен от мълния, докато се е придвижвал от Лондон за Амстердам, пише в. „Дейли Мейл“.
Ужасяващия за всички фенове на кралското семейство от острова инцидент се е случил на 21 септември, но информацията достига до обществото едва сега.
Светкавицата е уцелила луксозния Dassault Falcon 7X по обтекателя – на сантиметри от важното за самолета оборудване, свързано с навигацията – без него машината става сляпа.

Все пак самолетът, чиято цена е 40 милиона паунда, успешно е кацнал на амстердамското летище Схипхол, след което бил пратен за проверка и ремонт. Самолетът е останал на земята в продължение на цели девет дни, след което отново е бил допуснат до полети, уточнява в. Монитор.
Никой от важните персони на борда по време на полета с щастлив край не е пострадал, а Хари и Меган дори не им хрумнало да пропуснат парти за избрани в клуб Soho House в Амстердам.
В същото време бяха публикувани първите официални снимки от петъчната втора за годината сватба в британското кралско семейство.
Освен това специалист по езика на тялото определи първата целувка на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк като съпрузи на стълбите на параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор като „много интимна“. Това, с което тя изпъква, е, че младоженецът държи булката с две ръце – с лявата на гърба, а дясната на кръста. Юджини също прегръща съпруга си зад гърба. Дори след края на целувката ръката на Джак Бруксбанк се задържа на талията на 28-годишната принцеса.
Целувките не принц Хари и съпругата му Меган през май тази година и на принц Уилям и Кейт през 2011 г. бяха много по-вдървени. Докато принц Хари прегръща с едната си ръка съпругата си, принц Уилям държи ръцете си скръстени отпред.
„Това не означава, че другите мъже не обичат жените си – каза Бланка Коб, специалист по езика на тялото. – Това е дискретен начин да кажеш: „Ти си всичко за мен, ще те задържа“. Тя добави, че коремът „е много интимна област, но „не непременно сексуална“.
Принцеса Юджини първа се отдръпна от целувката, вероятно заради етикета.
Младите съпрузи се целунаха и втори път в подножието на стълбите, но по-леко, като се държаха за ръка.
Младоженците не получиха нови титли след сватбата, защото принцеса Юджини е от по-нисшестоящите кралски особи и няма преки обществени задължения. Тя е девета по ред за наследяване на престола. Семейството няма да има и собствен герб, но принцеса Юджини ще запази своя, който получи на 18-ия си рожден ден. Двамата вече ще се представят като г-н и г-жа Бруксбанк. Младоженката запазва титлата си – Нейно кралско височество принцеса Юджини, г-жа Бруксбанк.

Още от категорията
Коментари